Hur retunerar jag en vara?

BYTE AV VARA
Du kan inom 14 dagar byta din vara. Kontrollera med oss om önskad storlek finns på lager . Vid retunering av vara för byte står du själv för fraktkostnaden.  För snabbare byte, lägg in en ny order på www.anderssonsherr.se och ange ditt tidigare ordernummer. När du skickar tillbaka varan ska du skicka med returblankett som du hittar här:

RETURBLANKETT


REKLAMATION
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.
Vid reklamation skall kund kontakta Anderssons Kläder i Lund AB och för att förenkla hanteringen av reklamationen uppge ordernummer samt orsak till reklamationen. Detta gör du genom att fylla i vår returblankett som du hittar här:

RETURBLANKETT


ÅNGERRÄTT/ÅTERKÖP
Privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. Alla etiketter ska vara kvar på varan. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten skall man kontakta Anderssons Kläder i Lund AB. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar). Fyll i vår returblankett vid ångerrätt som du hittar här: 

RETURBLANKETT
 

Så här retunerar du,
steg för steg

Du kan retunera dina varor inom 14 dagar. Du står för returfrakten. 
 
Steg för steg guide:
1. För att retunera en vara fyll i RETURBLANKETT
2. Packa i varan i samma eller liknande emballage. 
Tänk på att du som kund ansvarar för att returen, reklamationen eller bytet når oss. 
3. Lämna in paketet till närmsta postkontor (eller lämna paketet i vår butik i Lund.)


Returadressen är:
Anderssons Kläder i Lund AB
Lilla Fiskaregatan 16
222 22 Lund
Sverige

Hur fungerar återbetalningen?

FAKTURA
Om du valt att betala via Klarna och inte betalt fakturan får du ett returmail med information om kvarstående belopp att betala. Om du betalt fakturan erhålls återbetlning via www.klarna.com

KORT 
Vi sätter tillbaka pengarna på ditt kort. Det kan ta upp till 2 veckor.